Earlybirds

Buiten mijn normale bezigheden als fotograaf ben ik ook nog vrijwilliger bij Stichting Earlybirds. Een stichting die zich belangenloos inzet voor ouders en kindjes die veel te vroeg geboren zijn. Ik doe dit nu sinds begin maart en ben iedere keer weer onder de indruk hoe krachtig en sterk de ouders zijn. Iedere dag op en neer naar het ziekenhuis om voor je kindje te zorgen. De zorgen die je hebt om je kindje, maar ook het feit dat je geleefd wordt en alles op dat moment even aan je voorbij gaat…

Zeker in deze moeilijke en zware periode is het vaak een lichtpuntje om een fotoreportage te laten maken. Een onderdeel van de verwerking als je weer thuis bent maar vooral ook een hele mooie herinnering! Ik doe dit iedere keer weer met veel plezier en vind het iedere keer weer mooi hoe blij en dankbaar de ouders zijn met de foto’s die ze krijgen.

De stichting werkt geheel op vrijwillige basis, zowel de fotografen die de reportages maken, maar ook alle mensen die achter de schermen werken. De website bijhouden, de planners die de reportages inplannen, de mensen die de veilingen organiseren, de Vrijwilligers die de earlybirdjes haken en nog zoveel meer en is dus geheel afhankelijk van donaties.

Mochten jullie ons willen steunen kan dit via het rekeningnummer: NL23INGB0006262411 t.n.v. Stichting Earlybirds. Bij voorbaat hartelijk dank daarvoor.

Link naar de website van Earlybirds is: www.earlybirdsfotografie.nl

 

 

nova20logo dion11 dion28 febe14 sverrethije01logo jorieke01facebook