Vóór de camera en achter de camera…

Begin april mocht ik voor de verandering eens vóór de camera staan i.p.v. erachter. Iets wat voor mij wel even wennen was, omdat ik eigenlijk altijd degene ben die de foto’s maakt.

Maar aangezien ik niet één „fatsoenlijke” foto van mezelf heb (En dat ook vaak stiekem wel vermijdt hoor 😉 ), de oproep zag van een collega fotograaf, Simone Nijssen, dat ze graag haar portfolio wilde uitbreiden met bedrijfsfotografie dacht ik, laat ik toch maar eens reageren! Dus heb ik haar gemaild.

Simone van Simone Nijssen Fotografie reageerde meteen enthousiast! En omdat ik op locatie werk en dus geen vaste werklocatie heb hebben we veel foto’s gemaakt tijdens dat ik een fotoshoot deed, en dus aan het werk was. Veel bomen stonden nog prachtig in de bloesem dus dat was natuurlijk een mooie plek om te fotograferen!

Larissa van bijna 8 die voor mij (ons) model stond deed het geweldig! Ondanks dat het toch behoorlijk frisjes was en flink waaide heeft ze het echt super gedaan…. En kijk nou zelf naar de foto’s van haar. Ik geloofde nooit in engeltjes, maar er stond er toch ineens één voor me!