Tim 2.0….

 

Alweer een tijdje geleden dat ik een blog had geschreven, dus het werd wel weer eens tijd vond ik, deze keer een blog over Tim!

 

23 Augustus 2015 was ik in het ziekenhuis om Tim te fotograferen voor Stichting Earlybirds. Tim was geboren met 26 weken en 6 dagen…

Ruim een jaar later was ik weer bij Tim en zijn ouders, nu lekker bij hun thuis en wat is hij gegroeid en een heerlijk mannetje geworden. Heerlijk eigenwijs, nieuwsgierig en kruipen, staan… Wat een verschil!!!

Voor mij nu de derde keer dat ik een Earlybirdje mag fotograferen nadat ze uit het ziekenhuis zijn en het blijft iedere keer weer bijzonder en zo leuk om te zien hoe ze gegroeid zijn en hoe goed het met ze gaat…

Lieve Tim, Claudia en Marco, ik vond het heerlijk om jullie weer te zien, en om lieve Tim weer te zien…. Wat een mooi gezinnetje zijn jullie!

 

tim01blog tim09zwblog tim11zwblog tim15blog tim20zwblog tim21blog tim26zwblog tim28zwblog tim33blog tim37blog tim38zwblog tim39blog

tim04blog tim06zwblog tim35blog tim45blog