Review Saal Digital Foto met Standaard

Eerder mocht ik al eens een foto-album testen voor Saal Digital, waar ik zeer tevreden en verrast over was! Klik hier om de blog te lezen van het album. Deze keer mocht ik nog een review schrijven over een product naar keuze!! Hoe super is dat!

Na zo ongeveer de hele website uit-gepluisd te hebben (Ja, ik weet het. Kiezen is moeilijk, haha) ben ik gegaan voor de Acryl Foto met Standaard. Hierin heb je een aantal keuzes, zowel op welk materiaal je de foto wil laten afdrukken, en twee soorten standaards.

Je kan, zoals je op de foto al kan zien, kiezen voor een print op Acrylglas, Alu-Dibond of Alu-Dibond Butlerfinish. De laatste twee hebben allebei een dikte van 3mm. Als je kiest voor acrylglas, dan heb je de keuze tussen 5mm en 10mm. Voor de standaard heb je twee keuzes. De acrylstandaard en de foto-standaard chroom.

Ik heb gekozen voor een foto op acrylglas in de maat 20 x 30 cm, met een dikte van 10 mm. Als standaard ben ik voor de edele chrome voeten/staafjes gegaan.

Deze keer had ik besloten om geen portret-foto te gebruiken, maar een Macro-foto. Omdat ik naast Lifestyle-fotografie ook graag Macro- en Straatfoto’s maak, en ik heel benieuwd was hoe een Macro-foto eruit zou zien op deze manier.

En weer was ik blij verrast met het eindresultaat!! Als eerste kwam hij weer zeer netjes verpakt binnen, maar ook de levertijd was prima!, had de foto na 4 dagen binnen.

De afdruk is ietsje lichter qua kleur dan de originele foto, waardoor het oranje van het lieveheersbeestje er iets minder uit springt, maar verder niet storend. Ik weet ook niet of het door de dikte van het acryl komt of dat de afdruk lichter is. Maar dat is dan ook echt het enige wat ik zag. De foto is haarscherp afgedrukt! De details zijn prachtig te zien, en ik vind hem helemaal geweldig! Ik zou hem dan ook zeer zeker aanraden aan klanten die eens wat anders willen dan een foto in een lijstje! Echt een topper!