Febe, wonderen zijn de wereld nog niet uit….

Afgelopen zondag had ik weer een reportage voor Stichting Earlybirds in de Isala Klinieken in Zwolle. Deze keer ging ik naar Febe.        Febe was op het moment dat ik kwam 33 weken, maar geboren met 29 weken en zowel prematuur als dysmatuur. Tijdens de echo met 20 weken bleek dat Febe veel te klein was voor haar leeftijd en er werd gevreesd dat ze het niet zou gaan redden.

Ondanks dat de ouders van Febe meerdere malen te horen kregen dat ze daar wel rekening mee moesten houden hielden ze hoop nadat een arts had gezegd dat de wonderen de wereld nog niet uit zijn.

Febe is gehaald na meerdere echo’s met 29 weken en bewijst maar weer dat de wonderen echt nog niet de wereld uit zijn! Want wat een ontzettend dapper meisje is het! een echt vechtertje! En wat vond ik het mooi om te horen maar ook te zien hoe positief de ouders van Febe zijn en blijven…. Een echt klein wondertje!

En dan besef ik toch iedere keer weer waarom ik dit werk zo graag doe, dat het zo mooi is om de ouders mooie foto’s mee te kunnen geven in een zware tijd vol met ups en downs maar ook vaak met zoveel kracht!…. Een mooie herinnering…

Het ontroerende verhaal van de ouders en de collage staat op de website van Earlybirds, zeker de moeite waard om te lezen! dus klik op de link hieronder voor hun verhaal….

verhaal van Febe…

 

febe14 febe26 febe21 febe12 febe01logo febe29