Ja, ik wil…. Was het antwoord wat Marij en Ton tegen elkaar zeiden op 26 April…

In Januari kreeg ik een mailtje van Marij… Marij de juf die zowel mijn zoon als dochter jaren hebben gehad en altijd hun liefste juf is geweest. Ze mailde me dat zij en Ton in April zouden gaan trouwen en of ik dat wilde vastleggen! Daar hoefde ik natuurlijk geen moment over na te denken, natuurlijk wilde ik dat doen!!

Aangezien de ouders op school het mooie nieuws nog niet wisten moest ik het nog even geheim houden, ook voor mijn dochter omdat ze nog steeds op dezelfde school zit, en dat was af en toe best lastig 😉 maar het is gelukt!

26 April was het zover, en ondanks dat de weergoden niet erg goed gestemd waren was het een hele mooie dag! Ton en Marij straalden helemaal, zo mooi om te zien….

Lieve Ton en Marij, Dank je wel dat ik jullie bijzondere dag mocht vastleggen… Ik wens jullie heel erg veel liefde en geluk samen maar ben er van overtuigd dat dat wel goed gaat komen! Jullie zijn een prachtig paar samen!

tonmarij08 tonmarij14 tonmarij12 tonmarij24 tonmarij02 tonmarij19 tonmarij30 tonmarij23 tonmarij110 tonmarij63 tonmarij86 tonmarij51 tonmarij68 tonmarij57 tonmarij116 tonmarij04 tonmarij03 tonmarij65 tonmarij111 tonmarij05 tonmarij114